Resultaten voor yoga leerdam renske tuinstra

 
yoga leerdam renske tuinstra
yoga leerdam
Home.
Het is mogelijk bij Yoga Leerdam individuele lessen te nemen. Bijvoorbeeld wanneer je om medische redenen eerst uit zou willen proberen of Yoga iets voor je is, kan een individuele les uitkomst bieden. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om alleen les te krijgen. Regelmatig geeft Renske privé-yogalessen bij cursisten thuis of op de praktijk.
check
Renske Tuinstra Yoga Online.
Sinds 2005 heeft Renske haar eigen yogaschool in Leerdam. Een sfeervolle studio waar groot en klein samenkomt. Ook organiseert ze yogavakanties. Meer over Renske.: Like Yoga Magazine als je een yogi bent! Hatha yoga, Renske Tuinstra, Yogadocent. Meer yoga voor thuis.
nen
Renske Tuinstra.
De yoga en meditatielessen worden gegeven door Renske Tuinstra: In" 1997 ben ik begonnen met het volgen van yogalessen. Ik was al een langere periode op zoek naar meer energie en vitaliteit in mijn drukke bestaan. Al bij de eerste les voelde ik me meer ontspannen dan tijden daarvoor. Door het beoefenen van yoga luister ik nu beter naar mijn lichaam. Ik voel me energieker en geniet bewuster van het leven. In 2003 ben ik begonnen met de opleiding voor yogadocent bij de Saswitha Opleidingen te Bilthoven. Naast de basis-opleiding heb ik inmiddels diverse modules gevolgd zoals; anatomie en fysiologie, ademtechniek, yantra en mantra, yoga en meditatie, kinderyoga en mindfulness. Als specialisatie heb ik zwangerschaps-yoga en chakra-psychologie gevolgd. Inmiddels is de gehele opleiding succesvol afgerond. Tevens heb ik een tweejarige meditatie-opleiding gevolgd bij de Blikopener te Tilburg. Yoga voor volwassenen. Energieweg 17V 4143 HK, Leerdam.
cilinderslot vervangen kosten
Renske Tuinstra Saswitha Yogadocent.
Renske Tuinstra Yoga Leerdam. Yoga Leerdam is de yogapraktijk van Renske Tuinstra. In de prachtige en sfeervolle yogastudio kunnen cursisten genieten van yogalessen voor volwassenen en kinderen. Ook zwangerschapsbegeleiding door middel van yogaworkshops, lezingen en voetreflex behandelingen en yogavakanties in Frankrijk.
Zwangerschapsyoga-Leerdam.
Cursuskaart voor 12 lessen: 175, Deze kaart is 14 weken geldig schoolvakanties niet meeberekend. De lessen worden gegeven door Esther Boas en Renske Tuinstra Yoga Leerdam. Afhankelijk van jouw verzekering, kun je in aanmerking komen voor vergoeding door je zorgverzekeraar.
Over ons.
Yoga voor volwassenen. Yoga Leerdam is de yogapraktijk van Renske Tuinstra, gestart in 2005 en sinds mei 2011 verhuisd naar de Energieweg 17 V te Leerdam. In deze prachtige en sfeervolle yogastudio kunnen cursisten yoga voor volwassenen en zwangerschapsyoga volgen.
Yoga Leerdam.
Yoga Leerdam is de yogapraktijk van Renske Tuinstra. In de prachtige en sfeervolle yogastudio kunnen cursisten genieten van yogalessen, workshops, lezingen en behandelingen. We maakten het logo, de huisstijl, diverse flyers en tevens het webdesign webdevelopment. Technische realistatie website joomla.
Yoga Leerdam Openingstijden Yoga Leerdam Recht van ter Leede.
Geen koopzondagen bekend. Yoga Leerdam is de yogapraktijk van Renske Tuinstra, gestart in 2005 en sinds mei 2011 verhuisd is naar de Energieweg 17 V te Leerdam. In deze prachtige en sfeervolle yogastudio kunnen cursisten genieten van yogalessen, workshops, lezingen en behandelingen.
Paulien Kluver Film Photography Renske Tuinstra Yoga Leerdam.
Paulien Kluver Film Photography Renske Tuinstra Yoga Leerdam. Renske Tuinstra Yoga Leerdam. Home Renske Tuinstra Yoga Leerdam. About This Project. Portretten voor op de website van Yoga Leerdam. was de opdracht. Dus deed ik een portretsessie met Renske Tuinstra in haar yogastudio.

Contacteer ons