Resultaten voor bikram yoga deventer

 
bikram yoga deventer
Yoga Dynamica Deventer.
Hoe te starten. Yoga Dynamica is een veelzijdige yoga studio in Deventer. Er wordt bijna dagelijks les gegeven vanuit de dynamische Hatha yoga en Ashtanga yoga oerbron. Daarnaast geeft en organiseert Yoga Dynamica regelmatig workshops door eigen docenten en inspirerende gastdocenten.
personal trainer deventer
Bikram Yoga.
Bikram Yoga is een serie van 26 yoga-poses asanas' die je uitvoert in een ruimte die verhit is van zo'n' 34 tot 40 graden Celcius. Doordat het bij Bikram Yoga zo warm is ga je meer zweten en wordt je flexibeler.
oud hout
bikram yoga in Deventer 10 adressen voor bikram yoga in Deventer.
10 bedrijven gevonden voor bikram yoga in Deventer. resultaat 1 10 voor bikram yoga, Deventer. Satyam Yoga Hatha yogaschool Deventer Satyam Yoga is een nieuwe hatha yogaschool in Deventer en volgt de integrale yoga traditie van Swami Satyananda Saraswati. Docente Maike van Aartsen.
sc heerenveen nieuws
Yoga in Deventer: Yogalessen met kwaliteit.
Zowel in groepslessen als in privélessen heb ik goede resultaten gezien. Welkom in mijn yoga studio in Deventer voor Hatha yoga, wateryoga, meditatie yoga, prive yoga, ouderen yoga en backmitra yoga. Je eerste yogales is gratis. Klankhealing bij 5000 Boeddhas.
wasmachine
Het Yogahuis Mindfulness Yoga en Retraites Het Yogahuis in Twello Mindfulness yoga en retraites.
Tevens thuis voor Clare en Wouter en een plek die jou uitnodigt om thuis te komen bij jezelf! Dit centrum voor mindfulness yoga en retraites ligt in de IJsselvallei aan de rand van Deventer. Hier vind je ruimte. Ruimte voor verstilling en bezinning.
Hot Yoga Studio Perfect Deventer Elke les een nieuwe uitdaging!
Group Fitness Yoga. Yoga Ashtanga 1 uur. Yoga Ashtanga 30 min. Hot Yoga is een yogavorm geïnspireerd op de Bikram Yoga waarbij yogahoudingen en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd met warmte, door te trainen in een ruimte die verwarmd wordt tot 30 graden Celsius.
Yoga Studio Groot Baltink Bathmen, Deventer, Gorssel, Holten, Laren.
Yoga in Deventer. Yoga voor lichaam en geest. Door het regelmatig beoefenen van yoga zul je een gelijkmatig ontwikkeld lichaam met een gezonde geest krijgen. Tijdens de yogasessie doe je lichaams en ademhalingsoefeningen die zorgen voor een sterk en soepel lijf en voor rust in je hoofd.
5 x yoga in Deventer maar dan net even anders indebuurt Deventer.
Even een momentje voor jezelf, daar helpt een lesje yoga vaak goed bij. Bij de meeste yogascholen in Deventer kun je verschillende soorten yoga volgen, zoals Hatha Yoga, Yin Yoga en Ashtanga Yoga. Maar, er zijn ook yogavormen die nét even anders dan anders zijn. Hier in Deventer kun je het uitproberen! /a Pagina 1 / 5. Zweten als een malle. Hot Yoga is een yogavorm geïnspireerd op de Bikram Yoga waarbij yogahoudingen en ademhalingsoefeningen worden gecombineerd met warmte.
Home Bikram Yoga Arnhem Bikram Yoga nu ook in Arnhem, Gelderland, Oost-Nederland, Duiven, Westervoort.
Bikram Yoga is naast een hoop plezier ook een fysieke en mentale uitdaging. Kom langs en ervaar het bijzondere van Bikram Yoga. Voel je fit, strak en energierijk. Het zomer rooster. LET OP ZOMERROOSTER GELDT VAN 7JULI TOT 5 SEPTEMBER LET OP!

Contacteer ons